Jun 21

VTS Technical Support verzorgt ook dit jaar weer voor een groot aantal bedrijven tijdens de zomerstop de complete service en revisie van verschillende machines. De zomerstop is het ideale moment om de machinelijnen die anders continu door moeten draaien te voorzien van de nodige service. ‘Vaak is een groot aantal vaste medewerkers op vakantie en schakelen de bedrijven ons in om de volledige revisie en service te verzorgen’, aldus Tom Vlasblom mede eigenaar van VTS Technical Support. VTS heeft juist in deze periodes de capaciteit om te voorzien in de vraag van complete revisie & onderhoud’s Werkzaamheden. Heeft u interesse om uw machinepark tijdens de zomerstop te voorzien van groot onderhoud of revisie neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *