Aug 15

Door een snelle groei binnen VTS Technical Support zijn er opnieuw een aantal nieuwe openstaande vacatures. De VTS groep heeft zich het afgelopen half jaar gefocust op het verbreden van haar werkgebied. Er is veel energie gestopt in zowel het uitbreiden van de elektra afdeling als de engineering afdeling. Betreft de elektra is er vooral behoefte aan goede allround elektromonteurs met kennis van PLC programmering ten behoeve van het oplossen van storingen en het doen van service en onderhoud.  Ook de engineering afdeling groeit mee met de vraag van de klanten. Doordat de arbeidsmarkt steeds flexibeler wordt zal deze vraag in de toekomst alleen maar groter worden. VTS wil hier nu alvast op inspelen door in jonge engineers te investeren die uitkijken naar een uitdagende baan met projecten in zowel binnen als buitenland.

 

Ben jij die ervaren elektromonteur die toe is aan een nieuwe uitdaging, of kom je net van je opleiding af en ben je opzoek naar een leuke uitdagende baan?  Bekijk dan nu onze openstaande vacature voor elektromonteur. Heb jij een MBO of HBO opleiding werktuigbouwkunde gedaan en lijkt het je leuk om aan uitdagende engineering projecten te werken in zowel binnen als buitenland bekijk dan onze opstaande vacature voor project engineer.

 

Heb je vragen over een van de openstaande vacatures of wil je gewoon een keer vrijblijvend kennis maken met VTS neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *