Over VTS Technical Support

VTS Technical Support bouwt voort op 15 jaar ervaring in het leveren van technische support en het projectmatig bouwen van diverse machines voor de industrie.

Wij zijn een professioneel bedrijf met als doel het leveren van technische support, engineering support en project support. Wij beschikken over eigen mensen en een volledig uitgeruste werkplaats waar revisie en spoed reparaties kunnen worden uitgevoerd.

In nieuwe vorm met sterke partners is VTS sinds 2015 hard aan de weg aan het timmeren om kwaliteit’s support te leveren van regionaal tot internationaal. Wij zorgen voor continuïteit binnen uw bedrijf en hebben hier alle middelen en mensen voor ter beschikking.

VTS Technical Support is ontstaan in de Achterhoek maar opereert ook ver daar buiten met zelfs internationale opdrachten is VTS niet bang om de landsgrenzen over te gaan. Waar nodig werken we met locale partners en verzorgen we de complete installatie van machines en machinelijnen in het buitenland.

VTS Technical Support BV is onderdeel van de VTS Technical Group BV. Lees hieronder meer over wat andere bedrijven uit de VTS Technical Group BV voor u kunnen betekenen…

VTS Technical Support zorgt voor continuïteit binnen uw bedrijf. Bent u opzoek naar technische ondersteuning?

VTS Technical Group BV

VTS Technical Group is een Achterhoeks industrieel dienstverlener uit Doetinchem. Opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een mooi team met enthousiaste & gespecialiseerde medewerkers.
Wij bedienen met elkaar meer dan 200 bedrijven en zijn nog altijd sterk groeiend in zowel aantal klanten als medewerkers.

Om onze klanten optimaal te bedienen, bestaat VTS Technical Group uit de volgende gespecialiseerde bedrijven:

  • VTS Technical Support BV; Logo_VTS-SupportLevert de juiste (technische) mensen voor uw klus, project of interim opdrachten. Doordat wij werken met “eigen” mensen, weten wij hoe u werkt en kunnen we snel schakelen in het geval van calamiteiten.
  • VTS Technical Projects BV; logo_websiteVoert technische projecten uit van revisie tot nieuwe machinelijn. De kracht van
    VTS Technical Projects voor u als klant is one-stop-shopping: wij combineren de beste engineering, mechanisatie en automatisering met efficiënt gecoördineerde uitvoering om voor u keer op keer een succesvol project op te leveren.
  • VTS Technical Automation BV; Zorgt ervoor dat uw productie, VTS-Automation_logomaterial handlings, robots en kwaliteitscontrole correct aangestuurd worden. Zowel software-engineering als panelenbouw zijn onze core-business om uw processen optimaal te laten functioneren. Hiervoor hebben wij alle ingrediënten in eigen huis!

Als technisch partner zorgen wij ervoor dat u zich kunt richten op uw core-business. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat ú meer resultaat genereert. Kortom, wij beloven u: Meetbaar meer resultaat.