Over VTS Technical Support

VTS Technical Support bouwt voort op 15 jaar ervaring in het leveren van technische support en het projectmatig bouwen van diverse machines voor de industrie.

Wij zijn een professioneel bedrijf met als doel het leveren van technische support, engineering support en project support. Wij beschikken over eigen mensen en een volledig uitgeruste werkplaats waar revisie en spoed reparaties kunnen worden uitgevoerd.

In nieuwe vorm met sterke partners is VTS sinds 2015 hard aan de weg aan het timmeren om kwaliteits support te leveren van regionaal tot internationaal. Wij zorgen voor continuïteit binnen uw bedrijf en hebben hier alle middelen en mensen voor ter beschikking.

VTS Technical Support is ontstaan in de Achterhoek maar opereert ook ver daar buiten met zelfs internationale opdrachten is VTS niet bang om de landsgrenzen over te gaan. Waar nodig werken we met locale partners en verzorgen we de complete installatie van machines en machinelijnen in het buitenland.

VTS Technical Support BV is onderdeel van de VTS Technical Group BV. Lees hier meer over wat andere bedrijven uit de VTS Technical Group BV voor u kunnen betekenen!